Tüm Kategoriler
Şirket Haberleri

Ana Sayfa > Haberler > Şirket Haberleri

Hengjia yeni malzemeler: Yüksek performanslı alüminyum alaşımlı levhanın bağımsız araştırma ve geliştirmesi

Yayınlanma Zamanı: 2023-03-22 Görüntüleme: 22

Hunan Hengjia Yeni Malzeme Teknolojisi A.Ş., LTD. Ningxiang ekonomik kalkınma bölgesinde bulunan ("Hengjia Yeni Malzeme" olarak anılır), hedef göreve odaklanır, ürün yapısını optimize eder, dönüşümü ve yükseltmeyi hızlandırır ve üretim ve operasyon çalışmalarını sıkı bir şekilde yürütür. İlk çeyreğin çıktı değeri geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık %30 arttı, üretim ve operasyon iyi başladı.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Hengjia yeni malzemeleri Aralık 2007'de kuruldu.Şirketin önde gelen ürünleri arasında mikrokanallı düz boru, yuvarlak boru ve yüksek performanslı alüminyum alaşımlı levha bulunmaktadır. Ürünler ev aletleri, uçak, otomobil, yüksek hızlı demiryolu ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. 120'den fazla ana üretim ve test ekipmanı seti ile şirket, yılda 100,000 tondan fazla yeni alüminyum alaşımlı malzeme ürünü üretme kapasitesine sahiptir.

19 Mart'ta muhabir, yeni malzeme olan alüminyum alaşımlı levha, alüminyum alaşımlı yuvarlak boru ve alüminyum alaşımlı düz borunun üretim atölyesine girdi. Atölyedeki makinenin uğultusu ve çalışma sesi birbiri ardına geliyordu. Tüm üretim hatları tüm hızıyla çalışıyordu.Körleme, kesme, püskürtme, kalite kontrol, paketleme...Mavi tulumlu işçiler gergin ve düzenli bir şekilde çalışıyorlar. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Hengjia'nın yeni malzeme üretimi istikrarlı ve artıyor, tam kapasite üretime yakın, şimdi en büyük sorun 'üretimin satışlara yetişememesi', müşteri baskısı, sürekli siparişlerle aynı zamanda karşılaşılan 'mutlu sıkıntılar' '."Şirketin genel müdürü Yao Yong gazetecilere verdiği demeçte, 2021'de ekipmanın dönüştürülmesi ve yükseltilmesi ve ürün dönüşümü nedeniyle şirketin ürünlerinin şu anda yetersiz tedarikte olduğunu söyledi. Bu yılın ilk çeyreğinde üretim değeri geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık %30 arttı.Şirket aynı zamanda üretim kapasitesini geliştirmek ve pazar payını artırmak amacıyla bu yılın eylül ayında tamamlanıp işletmeye alınması beklenen III. Faz tesisinin inşaatına da el koyuyor.

Salgının olumsuz etkisi karşısında alüminyum ve alüminyum alaşımlı külçe, çubuk, levha, boru, tel ve alüminyum ürünleri Ar-Ge, üretim, yüksek teknoloji işletmelerinin satışına kendini adamış bir profesyonel olarak Hengjia yeni malzemeler yapmadı Sessizce oturun, ancak kendi inovasyon ekibinden tam anlamıyla yararlanın, okullar ve işletmeler, araştırma enstitüleri ve diğer platformlar arasındaki işbirliğini yapın, bilim ve teknoloji araştırma ve geliştirme çabalarını ve yeni ürünleri artırın, işletmenin temel rekabet gücünü artırmaya devam edin.

Yalnızca yenilikçiler ilerler, yalnızca yenilikçiler güçlüdür, yalnızca yenilikçiler kazanır.Şu anda şirketin, Hunan Kalkınma ve Reform Komisyonu tarafından tanınan, 56'i lisans derecesi veya üstü olan 25 kişi, 4 kıdemli uzman dahil olmak üzere XNUMX profesyonel ve teknik personelden oluşan bir il kurumsal teknoloji merkezi bulunmaktadır ve dış uzmanlarla uzun vadeli bir işbirliği vardır. sanayi-üniversite-araştırma işbirliği enstitülerinden teknik destek.Şirket bağımsız bir inovasyon sistemi kurmuştur ve ürünleri bağımsız fikri mülkiyet haklarına sahiptir. Şirketin 2021 sonu itibarıyla 22'si buluş patenti ve 7'i faydalı model patenti olmak üzere 15 yetkili patenti bulunmaktadır.Kendi geliştirdiğimiz yüksek performanslı 5083 ve 6061 alüminyum alaşımlı levhalar, Hunan eyaletindeki yüksek mukavemetli ve yüksek tokluğa sahip korozyona dayanıklı alüminyum alaşımlı orta ve kalın levhalar alanındaki işleme boşluğunu dolduruyor ve demiryolu endüstrisinin temel rekabet gücünü güçlendiriyor. Hunan eyaleti, Hunan eyaletindeki demiryolu taşımacılığı alanındaki sanayi zincirini daha da genişletip geliştiriyor ve ürünler müşteriler tarafından büyük beğeni topluyor.

Yao Yong, şirketin gelişiminin bir sonraki adımı için şirketin teknolojik yenilik ve ekipman dönüşümünü, otomasyonu, yön olarak akıllı, gelişmiş akıllı ekipmanların tanıtımını, şirketin dönüşümü ve iyileştirilmesi ve yüksek kaliteli gelişimi için daha da güçlendireceğini söyledi. Şirketin yıllık üretim değerinin bu yıl 1 milyar yuan'ı aşmasını sağlamak için yeni bir ivme kazandık.

Sıcak kategoriler