Tüm Kategoriler
Şirket Haberleri

Ana Sayfa > Haberler > Şirket Haberleri

Rüyayı inşa etmek ve geleceği inşa etmek, ---------------------hengjia alüminyum.

Yayınlanma Zamanı: 2023-03-10 Görüntüleme: 43

图片 2

2002 yılında kurulan Hengjia Group, alüminyum ve alüminyum alaşımlı hammaddelerin (alüminyum su) kaba işleme, bitirme üretimi ve satışını entegre eden tüm endüstriyel zincirin büyük bir işletme grubudur ve Ulusal'ın önemli bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Meşale Planı.

Hengjia Group'a bağlı altı üretim işletmesi var:

1.Hunan Hengjia Yeni Malzeme Teknolojisi Co, LTD.,

2.Changsha Hengjia Alüminyum Co, LTD

3..Zunyi Hengjia Alüminyum Co., LTD.,

4.Changsha Zhongxing Yeni Malzeme Teknolojisi Co, LTD.,

5.Hunan Hengjia Tedarik Zinciri Co, LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Alüminyum Co, LTD

图片 3

Chinalco Grubu altındaki Zunyi Alüminyum Fabrikası'nın stratejik kooperatif birimleridir. Bol alüminyum su kaynaklarına güvenerek, müşterilerin çok yönlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek tüm endüstriyel alüminyum ve alüminyum alaşımlı ürünler zincirinin işlenmesini, üretimini ve satışını gerçekleştirmek.

Hengjia Grubu, çok sayıda istikrarlı kaliteli müşteri ile güçlü teknik güce, iyi proses ekipmanına, mükemmel test araçlarına, istikrarlı ürün kalitesine sahiptir, ürünler yurtiçinde ve yurtdışında iyi satılmaktadır.

Hengjia Grubu, bilimsel ve teknolojik araştırma ve geliştirme ve yeniliği geliştirme hattı olarak alır ve Hunan Eyaletinin eyalet mühendislik teknolojisi merkezi olan Orta Güney Üniversitesi, Hunan Üniversitesi ve Xiangtan Üniversitesi ile ortaklaşa deney ve uygulama üsleri kurmuştur. 36 üst düzey mühendis, 82 mühendis, 115 profesyonel ve teknik personel bulunmaktadır.

2002 yılında Liuyang köyündeki ilk alüminyum borudan, günümüzün tüm alüminyum ve alüminyum alaşımlı ürünleri, alüminyum levha, alüminyum boru, alüminyum çubuk, alüminyum çubuk, yassı tüp, alüminyum folyo, alüminyum şerit üretimine kadar

O yıl ilk üretim hattından bugünkü iki il ve dört şehirde 600 m'lik fabrikasına, 120,000 m300,000'ye yakın modern üretim atölyesine, yıllık XNUMX ton her türlü alüminyum malzeme üretimine kadar.

O yılki ilk siparişten bugünün tüm dünyadaki müşterilerine 2019 yılında 4.2 milyar satış gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu Hengma'nın 18 yıllık yolculuğu

Hengjia Grubu her zaman teknoloji araştırma ve geliştirme ve ürün yeniliği ile yönlendirilmiş, alüminyum ürün üretimi ve uygulama teknolojisinin araştırma ve geliştirmesine odaklanarak, "yeni malzemeler üreten teknoloji, değer sunmak için yenilik", yüksek standart kalite kurumsal temel değerleri ile hareket etmiştir. gereksinimleri, müşteri ilk hizmet amacı, insanların alüminyum ürünleri kullanma becerilerini geliştirmek, her sektördeki müşterilerin daha iyi ürün performansı elde etmelerine yardımcı olmak.

Müşteri talebine odaklanmak Hengjia'nın sürdürülebilir gelişiminin itici gücüdür.

Yenilikten hizmet toplumuna, kalite kontrolden standartlara bağlılığa.

Hengjia Grubu sorumlu bir ulusal kuruluş olmaya kararlıdır. Ülkenin yeşil bir ev inşa etme çağrısı kapsamında Hengjia Grubu, alüminyum ürünleri üretiminde enerji tasarrufunu ve çevrenin korunmasını aktif olarak teşvik ediyor, işletme ve doğa arasındaki uyumlu bir arada yaşamayı gerçekleştiriyor, sürdürülebilir kalkınma yoluyla istikrarlı istihdam fırsatları yaratıyor, topluma hizmet ediyor ve odaklanmaya odaklanıyor. insanların geçimiyle ilgili.

Hengjia Group, yurtiçi ve yurtdışı ileri alüminyum işleme teknolojisini, teknolojik dönüşümü ve ürün araştırma ve geliştirmesini güçlendirmeyi ve işletmelerin temel rekabet gücünü sürekli iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Şu anda Hengjia Group'un tüm endüstriyel alüminyum işleme zincirinde üç ürün kategorisi bulunmaktadır:

Birincisi, çeşitli eriyebilir dökme alüminyum külçe, alüminyum çubuk, alüminyum çubuk serileri, havacılık ve diğer parçalar için hammadde sağlayabilir;

İkincisi alüminyum ürünlerdir: alüminyum levha, alüminyum rulo, alüminyum bant, alüminyum kutu, kompozit malzemeler, nakliye, paketleme, inşaat, dekorasyon için her türlü yüksek kaliteli malzemeyi sağlamak

Üçüncüsü, alüminyum boru, paralel akış ve diğer ürünler, ev aletleri için, otomobil klimasında yoğuşma borusu sağlar.

Dördüncü. Alüminyum levha, alüminyum bobin, alüminyum desen plakası. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 marka, statü O H14 H24 H32 H112 T6 ağırlıklı olarak kimyasal ekipmanlar, aydınlatma uygulamaları, reflektörler, radyatörler, söğüt çivileri, yapı malzemeleri, yapı saptırma plakaları, ince levha işleme parçalarında kullanılmaktadır.

Beşinci, Alüminyum bobin, alüminyum şerit, alüminyum kaplama folyosu O/H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 PASLANMAZ alüminyum levha. Pas önleyici alüminyum şerit ve folyo. Esas olarak dinamik ısı eşanjörleri endüstrisinde (otomotiv, mühendislik makineleri, yağmur taşımacılığı, gemi ve havacılık ve sabit ısı eşanjörleri HVAC&R, Ticari HVAC'lar, ticari soğutma ve endüstriyel uygulamalar) kullanılır.

图片 4

Hengjia Group, sektörün en ileri teknolojiye sahip Ar-Ge personeline ve uluslararası ileri üretim teknolojisine sahiptir. Sürekli ilerleme, üretim sürecinde bağımsız araştırma ve geliştirme, sürekli yenilik, üretim teknolojisinin iyileştirilmesi, üretim ölçeğinin genişletilmesi. Aynı zamanda yurt içi ve yurt dışı yüksek kurumlarla akademik görüşmeleri aktif olarak yürütmektedir. Central South Üniversitesi, Hunan Üniversitesi ve Xiangtan Üniversitesi ile yapılan işbirliği verimli sonuçlar elde etti.

Şu anda, Hengjia Grubu toplam 30'dan fazla endüstri patentli teknolojiye sahiptir; eritme, eritme ve döküm, sıcak haddeleme, soğuk haddeleme, alüminyum boru ekstrüzyonu, paralel akış ve diğer üretim hatları bulunmaktadır.

Angela:

MRO yönetim hizmeti + tedarik zinciri platformu hizmeti + ekolojik taşıyıcı

İşletmeler tarafından dış kaynak alımının avantajları

Tedarik dış kaynak kullanımı, daha düşük satın alma maliyeti ve daha yüksek satın alma verimliliği ile profesyonel hizmetler alabilir. Tedarik dış kaynak kullanımı aynı zamanda şu anda maliyetleri azaltmanın en iyi yoludur ve bu, işletmelerin üretimi için daha uyarlanabilir ve kolaylaştırılmıştır.

1. En kaliteli kaynaklar. Hengjia Grup, 7 büyük sanayi şirketi, bağımsız araştırma ve geliştirme, üretim, satış, çeşitlendirilmiş tedarik zinciri platformlarından birinde kendi kendine inşa edilen depolama ve lojistik, birden fazla ürün hattının tam kapsamı, istikrarlı ürün tedarik kapasitesi ile büyük bir özel kuruluştur. En rekabetçi fiyatları sağlayan, uygun maliyetli, kendi markalı ürünler.

2. Envanteri paylaşın Bire bir hizmet sağlıyoruz, her müşteri için doğru envanter yönetimi sağlıyoruz, stok fazlalığını önlüyoruz, yedek fonları azaltıyoruz, her türlü ürün kalitesi sorunu var, herhangi bir zamanda iade edilebilir veya değiştirilebilir, üretim yalnızca bir siparişe ihtiyaç duyar Malları tahsis etme zamanı, programı kaçırmayın.

3. Satın alma risklerini paylaşın. Kendi kendine çalışan süpermarket ve platform girişinden oluşan ikili bir modelimiz var. Kalite, teslimat süresi, fiyat, satış sonrası hizmet, finans ve diğer hususlardaki satın alma risklerini sıkı bir şekilde kontrol ediyoruz ve işletmeleri daha rekabetçi hale getirmek için tedarik dış kaynak kullanımı uyguluyoruz.

4. Maliyetleri azaltın.

Fiyat farkı kazanmıyoruz, yalnızca en iyi hizmeti veriyoruz, yalnızca sabit hizmet ücreti alıyoruz, satın almada kontrol edilemeyen gizli maliyet sorununu tamamen ortadan kaldırıyoruz, Hengjia tedarik zinciri satın alma projeleri aracılığıyla satın alma maliyetleri yaklaşık %30 oranında azaltılabiliyor.

图片 5

Sıcak kategoriler